Tuesday, March 6, 2012

update.update

xtau la pasaipa i sekarang ni malas gila nak update blog.malas.malas.malas.maybe terlalu busy dengan study.konon..hahahaha.sekarang dh bulan 3 .final pn nk dekat dah.study pn tungang- langang lagi.adoii.sepanjang 3 bulan i x update ni macam2 jadi dalam hidup i.xda yang sedih2 pn semua happy je.owh lupa plak.i dapat anak saudara baru.yayyy.bertambah lagi ahli family i.

i nak cerita ni.dulu i kutuk gila org minat korea bagai ni.hahahha.kutuk xhengat.hahah.siap nganjeng2 lagi.sekarang ni i macam addicted gila dgn korea semua sebab running man la.hahahhah.hari-hari mesti i ngadap juga 1 or 2 episod.lepas tu kt rumah pn i asek tgk k-wave la..hahahah.hukum karma kan.hahahah.so kesimpulannya jgn la dok kutuk apa yg org buat.nnt ko nak buat juga..dulu dari kecik i teringin gila nk pegi london tp sekarang london tu jatuh tmpat ke2 coz i nak pi korea pula.yayyyy.i targat lepas i habis degree ni harus i pegi.xkisah la dengan sapa pn.janji i dpt pi..

bln 6 ni i pegi vietnam pula dengan mak n abah.tp i x excited sgt sbb hati ni dh jatuh cinta sgt dgn korea.hahaha....


kang gary kekasih hatiku.walaupun mamat ni xensem tp dia cool kot.

gambar ni time 3 or 4 hari kot.sekarang umur suda 46 hari.

2 comments:

  1. vietnam best! you dah pegi. rafa stay kat mana nanti kat vietnam?

    haa itu lahh.. jangan benci2, nanti akan sayang2.

    HAHAHA ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan.hahahha.sekarang dh syok sgt dh

      Delete