Thursday, December 29, 2011

Assalamualaikum

rasa macam pelik pula bila sudah lama tak berblogging..ikembali.dengan semangat baru dan semua baru la.Alhamdulillah kebanyakkan impian untuk tahun 2011 sudah tercapai.so kita teruskan untuk tahun 2012. i harap tak ada benda buruk akan berlaku lagi pada blog i ni. and i rasa kali ni i tak kisah dah apa orang cakap,yang penting i tau apa yang i buat.i akan teruskan dengan apa yang i minat.selagi ia tak menjatuhkan maruah sapa2 dan tak bertentangan dengan hukum agama.setahun lebih menyepi.banyak sangat nak cerita walaupun follower i ni sekerat je.hahahahah.yang penting i senang hati.so tahun 2011 ni banyak kenangan manis aja.yang buruk tak mau ingat
  •  i pergi vacation dengan my family plus my sis in law family dekat bandung n jakarta (after 2 kali i terlepas sebab i ada final exam.).balik dari tu my dad,mom n i terus pegi hatyai pula.hahahha.yang best kitaorg naik train.murah tu.so tahun 2011 ni i banyak jalan2 la.holiday kat penang,melaka and kl.
  • pointer i maintain 3 above.Alhamdulillah.i akan berusaha untuk dapat dean list pula.
  • my relationship with my boyfriend suda berusia 4tahun.ececece.
  • both my sisters in law pregnant this year.yayay...i akan jd maksu untuk ke 9 and 10 kali.wahhh
  • i buat part time job dekat university i.best juga.
  • and i jadi babysitter for the whole semester break
banyak i nak cerita.banyak i nak tulis.owh i rindu diary i time skolah dlu.lepas ada orng curi diary i tu i tak tulis diary dah.i rindu menulis.kadang2 i rasa i ni slahcourse ke hapa.tapi yang penting i happy dengan semua pilihan yang i buat.see you.muahhh

xoxo,
rafahiah mustapa   

1 comment:

  1. uuuuu!!!! welcome..welcome back!! lama ja meyepi!

    ReplyDelete