Tuesday, July 27, 2010

inflection point....

inflection point..i baru je belajar tadi time engineering math..wootwoot...sangatlah susah,tapi Alhamdulillah setakat ni i boleh follow lagi la and i hope i akan success la kan dalam semua subjects i ambil this semester..last monday balik rumah jap dengan cima,and mom br balik dr sarawak..of coz la semua barang dia beli untuk i..thanks mak..sayang mak..fyi,jat and cima pn dapat t-shirt,key-chain and gelang from sarawak..yeye.ni boleh la kami boria..hahahah

i sangat rindu my boyfriend..dah lama sangat tak  jumpa dia tapi dia janji diz november nak datang kulim..yeyeyey..tapi i tak harap sangat la coz dia sangatlah busy..pepe pn i miss u and luv u b..terima kasih sebab u ada bila i perlukan..

malam ni cima and i nak gi dengar ceramah'Muhamad Utusan Terakhir'..hope i boleh ambil iktibar dari ceramah yang i dengar..unit Islam kt kampus i ni makin aktif la..macam-macam program mereka buat..tahniah ye ustaz dan ahli-ahlinya...and malam jumaat nanti ada diskusi pasal natrah pula and writer dia pn akan datang..so InsyaAllah i akan pergi juga..hope sangat semua assignment i dapat disiapkan so i boleh la pergi..

macam-macam jadi kat i minggu ni..tapi i akan jadikan semua tu sebagai 1 cabaran untuk i melangkah lebih jauh dan terus berjaya..AMIN

saya minta maaf jika selama ini ada orang terasa dengan blog i..minta maaf ye...bak kata cik ain kawan i,minta maaf tu afdal...so i tak nak panjangkan cerita or besarkan cerita or wall kat mna2 i minta maaf sangat..

1 comment:

  1. huhu.. e-math memang susah! good luck study.
    =)

    ReplyDelete